Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Crane Bell Mini Suzu Bell w/ Steel Band Mount Matte Silver

Crane Bell Mini Suzu Bell w/ Steel Band Mount Matte Silver

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Crane Bell Mini Suzu Bell w/ Steel Band Mount Matte Silver z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola – příslušenství, zvonky a klaksony na kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Crane Bell Mini Suzu Bell w/ Steel Band Mount Matte Silver .

Detailní informace

Crane Bell je společnost se sídlem v Japonské Ósace. Výrobce zvonků Crane Bell je světově uznávaná značka nejkrásnějších a nejlépe znějících zvonků na kolo. Svým nadčasovým designem a výrobou "Built to Last" jsme hrdí na to, že vám můžeme představit výjimečný řadu kvalitních mosazných a hliníkových zvonků na kolo. Jakmile zazvoní na zvonek Crane, rychle si uvědomíte, proč ...se cyklisté na celém světě shodují, že při hledání zvonku na svoje kolo je společnost Crane Bell tou nejlepší volbou. Barva podle výrobce: Matte Silver Barva: Stříbrná Země původu: Japonsko Navrženo v: Japonsko Průměr (mm): 45.0 Materiál: Mosaz Montážní průměr: 22,2 - 25,4 mm Hmotnost (g): 74.0

Produkt je výrobek značky Crane Bell ,distribuovaný s EAN kódem 4260327779614.

Procházet zboží z kategorie Sport Crane Bell, Outdoorové aktivity Crane Bell, Cyklistika Crane Bell, Jízdní kola – příslušenství Crane Bell, Zvonky a klaksony na kola Crane Bell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Silver
  • Materiál: Brass
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Crane Bell Mini Suzu Bell w/ Steel Band Mount Matte Silver a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola – příslušenství sleva, zvonky a klaksony na kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Crane Bell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Crane Bell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Crane Bell Mini Suzu Bell w/ Steel Band Mount Matte Silver
Právě si prohlížíte...

340,- Kč