Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2000

Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2000
Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2000
Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2000
Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2000

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2000 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, zvlhčovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2000 .

Detailní informace

Ideální klima Trpíte v zimě často nachlazením, nebo celoročními alergiemi? Jedním z důvodů může být nízká vlhkost u vás doma. Obecně je známo, že nízká vlhkost zhoršuje životní komfort. Ideální vlhkost v bytě by měla být mezi 45-65 %. Zvlhčovač vzduchu zvýší vlhkost v interiéru během pár minut, ideální je především v topné sezóně, kdy doma převládá přetopený a přesušený vzduch. Nízká spotřeba Ultrazvukový zvlhčovač ZV2000 vyhoví naprosto každému. Na rozdíl od parních zvlhčovačů je schopen dosáhnout vyššího zvlhčovacího výkonu a přitom má nízkou... spotřebu energie, jen 110 W. Máte na výběr z několika funkcí, například studenou nebo teplou páru. Velmi jemné páry dosáhne díky principu vysokofrekvenčního ultrazvukového oscilátoru o frekvenci 2,4 MHz. Možnost nastavení vlhkosti Stupně vlhkosti můžete nastavit na 45 %, 55 % nebo dokonce 65 % vlhkosti, případně si můžete vybrat i intenzitu mlhy a to hned rovnou ze tří stupňů. Automatické zapínání a vypínání Vám udrží zvolený stupeň vlhkosti. Při dosažení stupně vlhkosti zvlhčovač automaticky vypne anebo naopak zapne, aby dosáhl požadovaného stupně. Funkci jemného nočního světla, které můžete libovolně využívat, ocení zejména děti. Pomůže při nachlazení Zvlhčovač vzduchu ZV2000 je vhodný do místnosti o rozměru cca 50 m2. Svým kompaktním rozměrem zapadne do každé domácnosti, a pokud jeho pomoc nebudete zrovna potřebovat, nezabere mnoho místa. Zvlhčovač má dvě možnosti nastavení intenzity páry s výkonem 400 ml/hod. Stačí jednoduše naplnit nádržku o objemu 5 l a můžete až 15 hodin relaxovat. Ionizace Ionizace je další důležitou funkcí zvlhčovače. Vzduch se ionizuje pomocí elektrického výboje, zvyšuje množství iontů ve vzduchu, které nám pomáhají jej čistit. Jejich počet má pozitivní vliv na kvalitu dýchání, lidskou psychiku, lepší soustředěnost, zvýšenou výkonnost a hlavně pomáhají v boji proti bolestem hlavy.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631004401.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Domácí spotřebiče Concept, Klimatizační zařízení Concept, Zvlhčovače Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Ardes U10

Velikost 330 mm / Ardes
849,- Kč
Detail
2 699,- Kč
Detail

Digestoř Concept OPP 2060

Velikost 145 mm / Stříbrná / Concept
2 699,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2000 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, zvlhčovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2000
Právě si prohlížíte...

1799,- Kč