Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Elektrický zubní kartáček Oral-B PRO 500 Sensitive

Elektrický zubní kartáček Oral-B PRO 500 Sensitive
Elektrický zubní kartáček Oral-B PRO 500 Sensitive
Elektrický zubní kartáček Oral-B PRO 500 Sensitive
Elektrický zubní kartáček Oral-B PRO 500 Sensitive

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Elektrický zubní kartáček Oral-B PRO 500 Sensitive z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o ústní dutinu, zubní kartáčky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Elektrický zubní kartáček Oral-B PRO 500 Sensitive .

Detailní informace

Nová koncovka Sensi UltraThin kombinuje všechny výhodyElektrický kartáček Oral- B PRO 500 SENSI ULTRA THIN v modré barvě poskytne vašim zubům dokonalou péči. Kartáček je opatřen novou koncovkou Sensi UltraThin, která obsahuje kombinaci běžných vláken pro čištění povrchu zubů a ultra tenkých vláken pro šetrné čištění podél linii dásní. Tato kartáčková koncovka spojuje výhody jemné kartáčkové koncovky Sensitive a čisticí účinnosti kartáčkové koncovky CrossAction. Spolehlivé čištění zubů Čisticí technika 3D je založena na současné rotaci a pulzaci... čisticí hlavice, přičemž kartáček vykoná za minutu 8 800 oscilačně rotačních pohybů a 20 000 pulzací. K dispozici je standardní režim pro každodenní čištění zubů zvaný Daily Clean, který se postará o správnou ústní hygienu. Kartáček je dále opatřen zvukovým senzorem tlaku, který vás při čištění upozorní na nadměrné tlačení na dásně. Provoz spotřebiče zajišťuji NiMH baterie s výdrží až 7 dní (při čištění 2 minuty 2x denně). Samozřejmostí je ukazatel stavu nabití baterie.

Produkt je výrobek značky Oral-b ,distribuovaný s EAN kódem 4210201178378.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Oral-b, Osobní péče Oral-b, Péče o ústní dutinu Oral-b, Zubní kartáčky Oral-b.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Elektrický zubní kartáček Oral-B PRO 500 Sensitive a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o ústní dutinu sleva, zubní kartáčky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Oral-b a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Oral-b najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elektrický zubní kartáček Oral-B PRO 500 Sensitive
Právě si prohlížíte...

749,- Kč