Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Microlife Manžeta k tlakoměru, velikost L-XL 32 - 52 cm

Microlife Manžeta k tlakoměru, velikost L-XL 32 - 52 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Microlife Manžeta k tlakoměru, velikost L-XL 32 - 52 cm z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, měřiče tělesných funkcí, měřiče krevního tlaku, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Microlife Manžeta k tlakoměru, velikost L-XL 32 - 52 cm .

Detailní informace

Manžeta k tlakoměru, velikost L-XL 32 - 52 cm. Vzduchový vak je možné z manžety vybrat, aby se návlek (potah) manžety mohl prát pro zaručení nejvyšší možné hygieny při používání. Omyvatelný návlek (potah) manžety zajistí dlouhodobé použití. Výsledný kuželový tvar manžety poskytuje lepší přizpůsobení pro vyšší přesnost měření.

Produkt je výrobek značky Microlife ,distribuovaný s EAN kódem 4719003631246.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Microlife, Zdravotní péče Microlife, Měřiče tělesných funkcí Microlife, Měřiče krevního tlaku Microlife.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Microlife Manžeta k tlakoměru, velikost L-XL 32 - 52 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, měřiče tělesných funkcí sleva, měřiče krevního tlaku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Microlife a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Microlife najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Microlife Manžeta k tlakoměru, velikost L-XL 32 - 52 cm
Právě si prohlížíte...

605,- Kč