Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Microlife Komfortní manometrický tlakoměr BP AG1-40

Microlife Komfortní manometrický tlakoměr BP AG1-40

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Microlife Komfortní manometrický tlakoměr BP AG1-40 z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, měřiče tělesných funkcí, měřiče krevního tlaku, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Microlife Komfortní manometrický tlakoměr BP AG1-40 .

Detailní informace

Vysoce kvalitní mechanický tlakoměr pro měření krevního tlaku na paži. Vylepšený jehlový mechanismus a ergonomický balonek s kompletními ventily trvale poskytuje velmi přesné výsledky. Ergonomický manometr do dlaně se dobře obsluhuje a hodnoty jsou dobře čitelné. Trvanlivá nylonová manžeta, kvalitní ložiska a samotný manometr poskytuje trvale dobré měření.

Produkt je výrobek značky Microlife ,distribuovaný s EAN kódem 4719003340315.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Microlife, Zdravotní péče Microlife, Měřiče tělesných funkcí Microlife, Měřiče krevního tlaku Microlife.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Microlife Komfortní manometrický tlakoměr BP AG1-40 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, měřiče tělesných funkcí sleva, měřiče krevního tlaku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Microlife a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Microlife najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Microlife Komfortní manometrický tlakoměr BP AG1-40
Právě si prohlížíte...

739,- Kč