Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Jumper Medical Equipment Co. Jumper Medical JPD-HA121 - tlakoměr

Jumper Medical Equipment Co. Jumper Medical JPD-HA121 - tlakoměr

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Jumper Medical Equipment Co. Jumper Medical JPD-HA121 - tlakoměr z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, měřiče tělesných funkcí, měřiče krevního tlaku, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Jumper Medical Equipment Co. Jumper Medical JPD-HA121 - tlakoměr .

Detailní informace

Certifikovaný a přesný tlakoměr pro domácí použití. Jednoduchý a přesný Tlakoměr JPD-HA121 poskytuje přesné informace o systolickém a diastolickém tlaku a sleduje také srdeční puls. Dokáže tedy snadno a rychle zjistit možné zdravotní komplikace. Certifikován Tlakoměr pracuje na principu oscilometrické metody měření. Měření probíhá klasicky přes manžetu která má maximální průměr 17 cm. Tlakoměr má certifikaci 93/42/EEC, ISO 13485, takže na naměřené hodnoty se můžete plně spolehnout. Po naměření se výsledky objeví na velkém a přehledném LCD displ...eji. Plný funkcí. Tlakoměr umožňuje přepínat mezi dvěma uživatelskými profily a naměřené hodnoty si také uloží. Další funkce objevíte po připojení mobilní aplikace Jumper health. Máte k dispozici ještě podrobnější historii měření a data se dají také jednoduše odeslat přes e-mail třeba vašemu lékaři. Parametry: oscilometrický tlakoměr s možností připojení k telefonu přes Bluetooth, certifikace 93/42/EEC, ISO 13485, možnost uchování 2 * 99 měření, ukládání měření pro dvě osoby, změří systolicky i diastolický tlak, monitoruje puls, upozornění na nepravidelný srdeční tep, přehledný a široký LCD displej, nastavitelný datum a čas, funkce automatického vypnutí, velikost manžety 22 - 42 cm, šířka manžety 14 cm, pro provoz využívá 4 ks 1.5V AA baterie(součástí balení), uložné pouzdro v balení.

Produkt je výrobek značky Jumper Medical Equipment Co. ,distribuovaný s EAN kódem 6951740510011.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Jumper Medical Equipment Co., Zdravotní péče Jumper Medical Equipment Co., Měřiče tělesných funkcí Jumper Medical Equipment Co., Měřiče krevního tlaku Jumper Medical Equipment Co..

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jumper Medical Equipment Co. Jumper Medical JPD-HA121 - tlakoměr a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, měřiče tělesných funkcí sleva, měřiče krevního tlaku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jumper Medical Equipment Co. a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jumper Medical Equipment Co. najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jumper Medical Equipment Co. Jumper Medical JPD-HA121 - tlakoměr
Právě si prohlížíte...

1707,- Kč