Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Depan Pulzní oxymetr M-130 OLED modrobílý

Depan Pulzní oxymetr M-130 OLED modrobílý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Depan Pulzní oxymetr M-130 OLED modrobílý z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, měřiče tělesných funkcí, pulzní oxymetry, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Depan Pulzní oxymetr M-130 OLED modrobílý .

Detailní informace

Pulzní oxymetr - Díky nízké váze a kompaktním rozměrům obou výrobků můžete mít takový oxymetr stále u sebe – přístroj i s bateriemi váží asi 50 gramů. Přístroj zjistí během pár sekund nejen přesnou hodnotu nasycení krve kyslíkem, tepovou frekvenci (rozsah měření 25-250 tepů za minutu), ale i Perfuzní index (PI). Ten udává podíl okysličené krve přicházející s každým novým srdečním tepem ku celkovému množství krve i srdeční frekvenci. Vysoká přesnost měření přístrojů DEPAN je ověřena klinickými studiemi. Oxymetry DEPAN mají certifikáty TUV a CE. ...Naměřené hodnoty přístroj prezentuje číselně i graficky – sloupcovým grafem (údery srdce) a pletysmografem. Pletysmografická křivka má svůj charakteristický tvar i velikost. Vlivem změny saturace tepenné krve kyslíkem se její tvar a velikost mění. Zvukový signál upozorní na překročení hraničních hodnot. Pulzní oxymetry DEPAN M130 i DEPAN YK-81C nabízejí až šest režimů zobrazení naměřených výsledků. Jas OLED displeje lze nastavit, což zvyšuje jeho čitelnost, např. u starších osob. Po vyjmutí prstu se zařízení automaticky vypne po 8 sekundách, čímž šetří baterie. Díky finanční nenáročnosti si oxymetry DEPAN může dovolit prakticky každá domácnost. Barevné provedení přístrojů DEPAN odpovídá tomu, že oxymetr chceme mít my či naši rodiče a prarodiče stále u sebe. Model DEPAN M130 reprezentuje sportovní variantu v modro-bílé kombinaci, zatímco černý DEPAN YK-81C si pořídí spíše milovníci klasické elegance.

Produkt je výrobek značky Depan ,distribuovaný s EAN kódem 5906742631074.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Depan, Zdravotní péče Depan, Měřiče tělesných funkcí Depan, Pulzní oxymetry Depan.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Depan Pulzní oxymetr M-130 OLED modrobílý a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, měřiče tělesných funkcí sleva, pulzní oxymetry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Depan a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Depan najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Depan Pulzní oxymetr M-130 OLED modrobílý
Právě si prohlížíte...

599,- Kč