Zrní – Milimetr

Zrní – Milimetr
25 25 782
25,- Kč

Původní cena: 25,- Kč


Hodnocení:


Zrní – Milimetr z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Zrní – Milimetr .

Detailní informace

Jeden ze tří singlů, které vznikly v rámci práce na albu Nebeský klid (2020) a kapela je s ročním odstupem dodělala a vydává. Stejně jako na albu, na něm Zrní spolupracovali s producenty Ondřejem Ježkem a Jonatánem Pastirčákem.
"Jdu podél rybníka ve vesnici, kde jsem vyrůstal, starejma pěšinama, kterejma jsme jako kluci lezli na hráz, zastavim se u jednoho stromu a sednu si pod něj. Je jaro, právě kvete. Večerní slunce. Otevřu novej notes s představou, že na první bílou stránku napíšu první text. A píšu základ týhle písničky. Kterej vlastn...ě otevřel téma celý desky. Zrovna jsem před pár dněma viděl film Jan Palach a doznívalo to ve mně. Zabejval jsem se myšlenkou, jak k mnoha zdánlivě velkejm skokum a k mnoha zásadnim činum vede nejprve nepatrnej pohyb, nahlodávání, nenápadný posouvání, až se najednou něco překlopí přes hranu. Když mi pak chybí refrén, chci něco intuitivního, něco, co nevymyslim mozkem. Co se k tomu samo připojí, bez mýho vlivu. A najednou si zpívám: "dík za ten klíč,…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zrní – Milimetr a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Zrní – Milimetr
Právě si prohlížíte...

25,- Kč