Zbyšek Horák – Clarkson: Jeremyho farma nejen zvířat. Rok na farmě Diddly Squat CD-MP3

Zbyšek Horák – Clarkson: Jeremyho farma nejen zvířat. Rok na farmě Diddly Squat CD-MP3
349 349 1410
349,- Kč

Původní cena: 349,- Kč


Hodnocení:


Zbyšek Horák – Clarkson: Jeremyho farma nejen zvířat. Rok na farmě Diddly Squat CD-MP3 z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Zbyšek Horák – Clarkson: Jeremyho farma nejen zvířat. Rok na farmě Diddly Squat CD-MP3 .

Detailní informace

"Špatný den na farmě je lepší než dobrý den v kanceláři."
"I ti, kdo Clarksona zarytě nenávidí, ho jako farmáře shledají sympatickým".
Už když se Jeremy proháněl po světě v drahých autech při natáčení Top Gearu, toužil jezdit traktorem a vyorávat své vlastní brambory. Jak těžké to může být? Zaseje, zaprší, vyroste jídlo. Snadné. Koupil proto farmu v Oxfordshiru a pořídil si největší traktor na trhu - Lamborghini. Co na tom, že se mu nevešel do stodoly. Naučil se nejen pěstovat obilí a zeleninu, ale i chovat hospodářská zvířata a včely.... O svém ročním dobrodružství na farmě napsal sérii vtipných novinových sloupků, které uslyšíte v podání Zbyška Horáka. Nazujte si holinky, nasaďte bekovku do čela a poznejte s Jeremym tajemství opravdového "chlapského" farmaření.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zbyšek Horák – Clarkson: Jeremyho farma nejen zvířat. Rok na farmě Diddly Squat CD-MP3 a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Zbyšek Horák – Clarkson: Jeremyho farma nejen zvířat. Rok na farmě Diddly Squat CD-MP3
Právě si prohlížíte...

349,- Kč