Zabelov Group – Eg LP

Zabelov Group – Eg LP
499 499 1836
499,- Kč

Původní cena: 499,- Kč


Hodnocení:


Zabelov Group – Eg LP z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Zabelov Group – Eg LP .

Detailní informace

Dvouletý hudební experiment Zabelov Group završují albem "Eg".
Od vydání desky "Secret Session" utekly rovné čtyři roky. V mezičase Zabelov Group sbírali materiál a pilovali snahy o konceptuálně koncentrovanou nahrávku. Ta nakonec dostala název "Eg" a vyjde v 5. října na značce Minority Records ve formě LP, CD a digitálního downloadu. "Eg" je zúročením dvouletého úsilí. Album bylo nahráváno na několika místech, středobodem ale bylo renomované studio Svárov, obsahuje však i mnohé terénní nahrávky a třeba zvuk kostelních varhan. Nad samotným... natáčením dohlížel zvukový inženýr Lukáš Martínek a Matouš Godík, který se postaral i o finální mastering. "V naší práci se začalo vrstvit několik tendencí. Objevování zvukových možností zmodulovaného akordeonu nás přivádí jak k ambientní hudbě, tak ke striktním groovům. Zajímá nás jak abstraktní kompozice, tak kombinace s narativem mluveného slova a terénních nahrávek. Objevujeme naše hráčské možnosti, a zároveň si užíváme možnosti studiové…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zabelov Group – Eg LP a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Zabelov Group – Eg LP
Právě si prohlížíte...

499,- Kč