Yogi Rulez – Microbiome

Yogi Rulez – Microbiome
49 49 2199
49,- Kč

Původní cena: 49,- Kč


Hodnocení:


Yogi Rulez – Microbiome z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Yogi Rulez – Microbiome .

Detailní informace

Třináct let po výhře Startéru na Radiu Wave se Yogi Rulez vrací s novou studiovou nahrávkou navazující na jeho tradiční downtempové hrátky snoubící se s jazzy elektronikou stojící na kontrabasu, vibrafonu a rhodes pianu.
Tentokrát zcela bez hostů. Deska byla nahrána v tichosti a ve tmě. Ve chvílích, kdy už děti spí. Možná proto ten chilloutový zvuk a harmonická nálada. Jednotlivé skladby jsou inspirovány velkými objevy a tématy současnosti kolem zdraví (mikrobiom) ve spojení s přírodou (ekologie, člověkem nedotčená celistvá strava). Zárove...ň upozorňuje na nedostatečnou pozornost věnovanou lidské duši a jejímu rozvoji ve spojení s meditací prostřednictvím umění.
Doba je rychlá, důraz kladen na výkon a iluze nekonečného ekonomického růstu a blahobytu jako by utlačovala spirituální a estetické potřeby člověka. Málokdo si dnes udělá chvíli na plně koncentrovaný poslech hudby. Přitom je to magická esence života, která může dávat radost, klid, uvolnění, povzbuzení nebo dokonce životní…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Yogi Rulez – Microbiome a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Yogi Rulez – Microbiome
Právě si prohlížíte...

49,- Kč