Yamabu – Osmá cesta

Yamabu – Osmá cesta
199 199 305
199,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


Yamabu – Osmá cesta z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Yamabu – Osmá cesta .

Detailní informace

V roce 1996 nahrála skupina Yamabu ve studiu Live & Loud svůj repertoár. Ten se však nikdy, vyjma několika samovýpalek, nikde neobjevil. Po mém návrhu vydat CD současných Yamabushi jejich "umělecký vedoucí" Vlastislav Matoušek odněkud vytáhl právě tuhle kopii Yamabu a nabídl mi ji k vydání. A bylo to výborné ... hudba, texty ... nic z toho čas nepoznamenal. A tak po obléknutí do nového zvukového kabátu neboli remasteringu, přinášíme nahrávku s písněmi starými takřka čtvrt století. Řadu z nich hrají Yamabushi dodnes, některé zůstaly už jen jako ...památka těch dob, kdy s Yamabu spolupracovali i další originální textaři či hudebníci, jako například Jan Jeřábek, František Janče, Jiří Burian a další. Vznikla hravá, vynalézavá, zábavná a osobitá hudba.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Yamabu – Osmá cesta a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Yamabu – Osmá cesta
Právě si prohlížíte...

199,- Kč