XIII.století – Zahrada světel LP

XIII.století – Zahrada světel LP
539 539 1240
539,- Kč

Původní cena: 539,- Kč


Hodnocení:


XIII.století – Zahrada světel LP z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným XIII.století – Zahrada světel LP .

Detailní informace

Skupina XIII. století vznikla v roce 1991. Hraje kytarový gothic rock vycházející z původního odkazu gotické vlny a punku. Ve svém žánru patří k naší absolutní špičce s přesahem do zahraničí. Vyhledávané jsou její koncerty v Polsku, v Německu, na Slovensku a v Rusku. Vystupuje na mezinárodních festivalech a přehlídkách. V roce 2013 byla skupina oceněna prestižní hudební cenou Břitva a byla uvedena do "Galerie legend". Skupina hraje ve složení Petr Štěpán (zpěv, kytara), Pavel Štěpán (bicí nástroje), Miroslav "Palda" Paleček (basová kytara) a Ka...teřina Kameníková (klávesové nástroje).
XIII.století na základě poptávky svých příznivců předělalo do nových verzí písně Into the Garden of Delight, Mystery Ana, Dogma a Upír s houslemi. Skladbu Frankenstein se Petr Štěpán rozhodl tentokrát natočit pouze v instrumentální verzi. Vedle novinkové skladby Vítr z Karpat pak skupina na album zařadila jednu píseň z repertoáru skupiny Bratrstvo Luny. Tři skladby natočilo XIII.století s bývalou…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

XIII.století – Zahrada světel LP a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

XIII.století – Zahrada světel LP
Právě si prohlížíte...

539,- Kč