Vratislav Brabenec, Joe Karafiát, Jazz Khonspiracy – Šaman bez kmene, bez rodu, bez prérie

Vratislav Brabenec, Joe Karafiát, Jazz Khonspiracy – Šaman bez kmene, bez rodu, bez prérie
239 239 1283
239,- Kč

Původní cena: 239,- Kč


Hodnocení:


Vratislav Brabenec, Joe Karafiát, Jazz Khonspiracy – Šaman bez kmene, bez rodu, bez prérie z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Vratislav Brabenec, Joe Karafiát, Jazz Khonspiracy – Šaman bez kmene, bez rodu, bez prérie .

Detailní informace

Tohle 2CD je věnováno Vratislavu Brabencovi k 75. narozeninám. Ale není to "jen" kvůli hudbě, ale kvůli tomu, jaký Vráťa prostě je. Filozof a mudrc, zahradník, básník, hudebník a patriarcha českého undergroundu, šaman bez kmene, bez rodu, bez prérie. A zachycuje ho ve dvou uměleckých polohách, jimž se věnuje mimo své domovské Plastiky. První disk ho zachycuje při jamování v duu s Joem Karafiátem, hráli tehdy v rakovnické čajovně Špejchar a na téhle nahrávce jsou mimo hudbu zajímavé i Vráťovy texty: čte totiž básně, které nebyly publikovány, ane...bo když, tak podstatně zkrácené. Druhá nahrávka zachycuje Vratislava při freejazzovém běsnění s kapelou Jazz Khonspiracy, aneb (Petr) Tichý / (Michal) Hrubý / (Jan) Schneider +, která vznikla na podzim roku 2010, základní trio mnohdy doplňují různí hosté, přičemž nejčastějším je právě saxofonista Vratislav Brabenec. Hudba Jazz Khonspiracy vzniká přímo na pódiu, muzikanti si jen řeknou určitá témata (například roční období), a ta pak hrají.…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vratislav Brabenec, Joe Karafiát, Jazz Khonspiracy – Šaman bez kmene, bez rodu, bez prérie a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Vratislav Brabenec, Joe Karafiát, Jazz Khonspiracy – Šaman bez kmene, bez rodu, bez prérie
Právě si prohlížíte...

239,- Kč