Vladivojna La Chia – Hrdinům naší doby

Vladivojna La Chia – Hrdinům naší doby
169 169 344
169,- Kč

Původní cena: 169,- Kč


Hodnocení:


Vladivojna La Chia – Hrdinům naší doby z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Vladivojna La Chia – Hrdinům naší doby .

Detailní informace

Zpěvačka, skladatelka a producentka Vladivojna La Chia vydává EP s názvem Hrdinům naší doby. Jedná se o nové zhudebněné básně ruské básnířky a novinářky Anny Barkovové. "Chtěla jsem se u tohoto alba trošku aranžérsky rozšoupnout a využít hlavně akustické nástroje. První a zároveň nejdelší skladbu Anna jsem skládala skoro rok a půl. Nejdéle mi trvalo uchopení textu. Jde totiž o třístránkovou báseň, ve které Anna Barkovová velmi intenzivně a s nadhledem shrnuje svůj život a předpovídá i svou smrt. Byla to procházka hodně trnitou zahradou." Hudbu ...k této básni Vladivojna tvořila ve svém domácím studiu Mrtvola několik měsíců a pak jí s kapelou na několikadenním soustředění přivedli k životu.
Ostatní písně vznikaly už v době vydání písňového soundtracku k filmu 8 hlav šílenství a postupně se vyvíjely na koncertech a zkouškách.
"Aniny básně velmi trefně odkrývají marasmus totalitního režimu a bezskrupuliózní ruské moci. Tyhle energie nejsou mrtvé, někde stále žijí a u nás jenom hybernují.…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vladivojna La Chia – Hrdinům naší doby a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Vladivojna La Chia – Hrdinům naší doby
Právě si prohlížíte...

169,- Kč