Tina Turner – Foreign Affair CD

Tina Turner – Foreign Affair CD
449 449 1155
449,- Kč

Původní cena: 449,- Kč


Hodnocení:


Tina Turner – Foreign Affair CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Tina Turner – Foreign Affair CD .

Detailní informace

Americká zpěvačka, tanečnice, herečka a autorka patří k zásadním postavám světového popu. V polovině padesátých let začínala s kapelou Ike Turner's Kings of Rhythm. Nejprve vystupovala pod pseudonymem Little Ann, jméno Tina Turner přijala až v šedesátých letech. Následovala strmá hudební kariéra. Časopis Rolling Stone zpěvačku zařadil mezi sto největších interpretů všech dob (63.místo).
Reedice sedmého sólového alba Tiny Turner. Původně vyšlo v roce1989 a bylo to její třetí album od celosvětově úspěšného comebacku s albem Private Dancer o ...pět let dříve. Přestože nesklidilo velký úspěch v USA, bylo mimořádně populární v Evropě. Dosáhlo na první příčku UK Albums Chart, a stalo se tak první číslem jedna Tiny Turner ve Velké Británii. Album obsahuje singl The Best, který se stal jednou z jejích nejznámějších písní. Reedice je k dispozici na 2CD a 2LP v nově zremasterované verzi. CD varianta obsahuje nejrůznější raritní nahrávky jako bonus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tina Turner – Foreign Affair CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Tina Turner – Foreign Affair CD
Právě si prohlížíte...

449,- Kč