The Primitives Group – Comeback 2017 Live CD

The Primitives Group – Comeback 2017 Live CD
309 309 1460
309,- Kč

Původní cena: 309,- Kč


Hodnocení:


The Primitives Group – Comeback 2017 Live CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným The Primitives Group – Comeback 2017 Live CD .

Detailní informace

Legenda a průkopníci československé psychedelické scény The Primitives Group zazářili v roce 1968 na hvězdy české pop music nepřehlédnutelným plamenem. Sovětská vojska však jejich žár velice brzy uhasila a kapela se rozprchla tu do emigrace, tu do undergroundu. V roce 2016 se její leader Ivan Hajniš rozhodl skupinu oživit, byť namísto psychedelického hávu a rituálních masek ji oblékl do tvrdého rhythm and bluesového soundu a ohně dnes slouží spíše jako reminiscence dob, kdy každé vystoupení bylo unikátem. Současný repertoár přináší první disk, ...koncert nahraný u příležitosti oslavy prvního roku comebacku Primitivů. Sestava, která odehrála 18. 8. 2017 koncert v Malostranské besedě: Ivan Hajniš: zpěv, foukací harmonika; Zdeněk Burda: kytara,; Jaroslav Šantrůček: klávesy, zpěv; Ivan Drimaj: basová kytara, zpěv; Josef Havlíček: bicí. Druhý disk je skutečnou raritou, v pečlivě schraňovaném archivu PopMusea bylo uloženo šest skladeb, natočených v roce 1968 ve zkušebně Primitives a které…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

The Primitives Group – Comeback 2017 Live CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

The Primitives Group – Comeback 2017 Live CD
Právě si prohlížíte...

309,- Kč