Tereza Groszmannová – Hříšná: Můj tajný život. Skutečný příběh luxusní společnice

Tereza Groszmannová – Hříšná: Můj tajný život. Skutečný příběh luxusní společnice
299 299 394
299,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Tereza Groszmannová – Hříšná: Můj tajný život. Skutečný příběh luxusní společnice z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Tereza Groszmannová – Hříšná: Můj tajný život. Skutečný příběh luxusní společnice .

Detailní informace

Holky jako já nemají na čele napsáno prostitutka a rozhodně tak ani nevypadáme.
Luxusní společnici na první pohled nepoznáte, dost možná to nezjistíte ani když to bude vaše kamarádka, možná i ta nejlepší. A co teprve vaše dcera nebo třeba jenom spolužačka, sestřenice. Jestli jsem se něco za těch 5 let kdy jsem cestovala uspokojovat touhy gentlemanů z celého světa naučila, tak především, že "pravda je pružná…"
Jmenuji se Lucie, jsem vzorná studentka, co nevidět doktorandka, dcera, vnučka, kamarádka, vášnivá golfistka, milovnice vína, p...řekrásného spodního prádla, nadšená cestovatelka a excelentní lhářka, o které nikdo neví, že za její společnost muži platí.
A tohle je příběh o mém druhém tajném životě…
Nahrávka vznikla podle knihy Lucie Hříšné Můj tajný život - Skutečný příběh luxusní společnice vydané nakladatelstvím Fortuna Libri v roce 2020.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tereza Groszmannová – Hříšná: Můj tajný život. Skutečný příběh luxusní společnice a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Tereza Groszmannová – Hříšná: Můj tajný život. Skutečný příběh luxusní společnice
Právě si prohlížíte...

299,- Kč