Tam - Tam Orchestra & Tam -Tam Batucada – 10 years – Live in Akropolis CD+DVD

Tam - Tam Orchestra & Tam -Tam Batucada – 10 years – Live in Akropolis CD+DVD
439 439 745
439,- Kč

Původní cena: 439,- Kč


Hodnocení:


Tam - Tam Orchestra & Tam -Tam Batucada – 10 years – Live in Akropolis CD+DVD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Tam - Tam Orchestra & Tam -Tam Batucada – 10 years – Live in Akropolis CD+DVD .

Detailní informace

Tam-Tam Orchestra založil v roce 1999 Miloš Vacík jako svoji srdeční záležitost s představou, že zde bude prezentovat a hrát milovanou hudbu, jenž čerpá převážně z brazilských, kubánských a afrických rytmů. To už byl Miloš jedním z nejrespektovanějších domácích hudebníků se zkušenostmi v tak úspěšných hudebních formacích, jako jsou Šum svistu, Sluneční orchestr, které spoluzakládal, či ve skupinách Laura a její tygři, Pražský Výběr, Kontraband a Afro-Latin Band. 10 let - Live Akropolis je historicky první koncertní DVD a CD , které shrnuje celo...u karieru Tam-Tam Orchestra a spřízněného projektu Tam-Tam Batucada. Výjimečnost tohoto záznamu podtrhuje pestrá kombinace hudebníku, kteří se na jednom pódiu před rokem v rámci křtu jejich posledního studiového alba Sambista a oslavy 10 let existence skupiny v průběhu celého večera sešli. Jako bonusy se na DVD objeví rozhovory se členy Tam-Tam Orchestra, dokument o připravách tohoto koncertu a samotého křtu s kmotrem Michalem Dvořákem a navíc…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tam - Tam Orchestra & Tam -Tam Batucada – 10 years – Live in Akropolis CD+DVD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Tam - Tam Orchestra & Tam -Tam Batucada – 10 years – Live in Akropolis CD+DVD
Právě si prohlížíte...

439,- Kč