Tam - Tam Orchestra – Rytmikon

Tam - Tam Orchestra – Rytmikon
129 129 926
129,- Kč

Původní cena: 129,- Kč


Hodnocení:


Tam - Tam Orchestra – Rytmikon z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Tam - Tam Orchestra – Rytmikon .

Detailní informace

Tam Tam Orchestra dovršili svůj přerod z čistě rytmického seskupení v regulérní kapelu a rozšířili svůj instrumentář o dechové nástroje, kytary i samply. Latino a world music sice ustoupily popovějším písničkám, ale v hudbě Tam Tamu stále hrají důležitou roli. Teď plní spíš úlohu exotického koření, které melodickým skladbám přidává svěží nádech. Vůdčí osobnost souboru zkušený muzikant Miloš Vacík pochopil, že nemá cenu napodobovat něco, co v podání Tam Tam orchestra nikdy nemůže znít autenticky. Společně s producentem Dušanem Neuwerthem usilova...li o široce přístupnou melodickou hudbu, která je profesionálně dobře zvládnutá a v první řadě má za cíl pobavit a příjemně naladit. Budete-li takto přistupovat k této desce, nemůžete být zklamáni

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tam - Tam Orchestra – Rytmikon a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Tam - Tam Orchestra – Rytmikon
Právě si prohlížíte...

129,- Kč