Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK, Václav Smetáček – Václav Smetáček 2

Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK, Václav Smetáček – Václav Smetáček 2
69 69 952
69,- Kč

Původní cena: 69,- Kč


Hodnocení:


Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK, Václav Smetáček – Václav Smetáček 2 z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK, Václav Smetáček – Václav Smetáček 2 .

Detailní informace

Nová digitální kompilace uvádí pouze na digitální trh nahrávky jejichž společným jmenovatelem je jméno dirigenta VÁCLAVA SMETÁČKA (*30.9.1906 - †18.2.1986) a také to, že tyto skladby vydal Supraphon v předešlých letech pouze na standardních deskách či LP albech a na CD nebyly zatím nikdy digitálně vydány. Tento typ digitální kompilace je tak jedinou možnou cestou, jak nahrávky poslat za svými posluchači v dohledné době.
Václav Smetáček zaujímá výrazné místo mezi nejlepšími českými dirigenty a patří k výrazným osobnostem i na světové scéně.... Byl nejdéle "sloužícím" dirigentem Symfonického orchestru hl. m. Prahy /FOK/, v jeho čele stál po celých třicet let a byl s jeho jménem spjat doslova bytostně. Někdejší brněnský rodák studoval nejprve hoboj na pražské konzervatoři, později skladbu a dirigování. Po dlouhá léta byl znám nejen jako dirigent, ale jako znamenitý hobojista.
V roce 1929 stál u zrodu Pražského dechového kvinteta, byl profesorem hobojové hry na pražské konzervatoři.…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK, Václav Smetáček – Václav Smetáček 2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK, Václav Smetáček – Václav Smetáček 2
Právě si prohlížíte...

69,- Kč