Support Lesbiens – Changes

Support Lesbiens – Changes
25 25 2025
25,- Kč

Původní cena: 25,- Kč


Hodnocení:


Support Lesbiens – Changes z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Support Lesbiens – Changes .

Detailní informace

Support Lesbiens představují zbrusu nový singl. Changes, jak byla novinka pojmenována, reflektuje nedávné personální změny v kapele a představuje fanouškům její novou tvář.
Současnou sestavu tvoří zakládající člen a kytarista Support Lesbiens Hynek Toman, zpěvák Czenda Urbánek, bubeník Radek Tomášek, klávesista Jan Andr a baskytarista Filip Fendrych.
Jen den poté, co skupina dokončila singl, k němu začala natáčet videoklip, který bude mít premiéru 15.května. Naživo se SL v nové sestavě prvně představí 25. května ve Velkém Meziříčí na ...charitativní akci Muzikanti dětem, kde zazní jak stávající hity Support Lesbiens, tak nový singl.
Další "křest ohněm" čeká skupinu 24. 6., kdy v pražské Synot Tip Aréně (Eden) vystoupí jako host amerického rockového fenoménu Bon Jovi! Celé album Supporti plánují vydat na konci října a do Vánoc ho představit v koncertní podobě na křtech v Brně, Ostravě (27.11. Garáž) a Praze (4.12. Palác Akropolis).
Bližší informace o plánovaných koncertech a dalších…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Support Lesbiens – Changes a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Support Lesbiens – Changes
Právě si prohlížíte...

25,- Kč