Sto zvířat – Tlustej chlapeček se včelou v kalhotách

Sto zvířat – Tlustej chlapeček se včelou v kalhotách
99 99 1848
99,- Kč

Původní cena: 99,- Kč


Hodnocení:


Sto zvířat – Tlustej chlapeček se včelou v kalhotách z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Sto zvířat – Tlustej chlapeček se včelou v kalhotách .

Detailní informace

Sto zvířat přichází s novým albem, které je nejen o zvířatech, nejen pro děti a nejen pod stromeček. Téma tak trochu "jiných" písní, bylo ve vzduchu už několik let a to nejen kvůli těm 18 dětem, které členové kapely mají...Textař a saxofonista Tomáš Belko vytáhl ze šuplíku texty, které mnohdy vznikly už v jeho adolescentním věku, doplnil je několika současnými a vzniklo tak zatím nejhravější a nejpestřejší album kapely, kde pod hudbou je podepsán zpěvák a perkusionista Honza Kalina a jedná se tak o "manželský" projekt této letité autorské dvoji...ce. V textech 15 písní a jedné básničky, které na albu naleznete, ať už je to Nechutná čivava, Lamy a větrolamy, Potkala vrána pelikána, Opravdový mlž, Hacienda nebo Sušená švestka, se vychází z rozpočítadel, bajek nebo dětských říkaček, ovšem Tomáš Belko je posouvá významově ostře do "svého" zvláštního světa a děti rozhodně nešetří. Mnohdy to působí tak, že Zvířata natočila i svoje nejdrsnější album, ale letitá otcovská a pedagogická zkušenost…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sto zvířat – Tlustej chlapeček se včelou v kalhotách a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Sto zvířat – Tlustej chlapeček se včelou v kalhotách
Právě si prohlížíte...

99,- Kč