Sto zvířat – Ministerstvo mýho nitra

Sto zvířat – Ministerstvo mýho nitra
149 149 475
149,- Kč

Původní cena: 149,- Kč


Hodnocení:


Sto zvířat – Ministerstvo mýho nitra z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Sto zvířat – Ministerstvo mýho nitra .

Detailní informace

STO ZVÍŘAT má za sebou za čtvrt století své existence více jak 1800 koncertů a festivalů a to nejen v Čechách, ale i ve Spojených státech, Francii, Německu, Švýcarsku, Belgii, Lucembursku a Slovensku. V Čechách a na Moravě STO ZVÍŘAT zahrálo zřejmě ve všech existujících klubech, každoročně Zvířata hrají na všech velkých a prestižních festivalech. Ve své diskografii má STO ZVÍŘAT zatím 9 řadových alb a nespočet účastí na kompilacích. Nové desáté album MINISTERSTVO MÝHO NITRA, vznikalo během posledních dvou let opět kompletně na texty Tomáše Belk...a, pod hudbou je podepsán tradičně většinou Honza Kalina. Jedná se o návrat ke zvířecím kořenům a tudíž je třeba očekávat 14 svižných tragikomických písní, jejichž žánrová pestrost je dána i výlety do hudebních stylů pro STO ZVÍŘAT ne zcela typických, jako je funky nebo latina. Názvy songů jako jsou STRUNY PODZIMU, SMÍ HONZA VEN?, TOILETTE LOVE STORY, PRŮHLEDNÁ KOČKA nebo PŘEKRÁSNÁ MUŽ, napovídají, že Zvířata namíchala hořkosladký koktejl s…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sto zvířat – Ministerstvo mýho nitra a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Sto zvířat – Ministerstvo mýho nitra
Právě si prohlížíte...

149,- Kč