Sto zvířat – 30 let testováno na lidech

Sto zvířat – 30 let testováno na lidech
199 199 400
199,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


Sto zvířat – 30 let testováno na lidech z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Sto zvířat – 30 let testováno na lidech .

Detailní informace

Třaskavou směs ska, rocksteady, swingu a dalších žánrů roztáčí nové album skupiny STO ZVÍŘAT. Pod názvem 30 LET TESTOVÁNO NA LIDECH vychází 10. října k oslavám kulatého výročí vzniku kapely. Deska obsahuje 12 písní, které jsou pestrým koktejlem tragikomických postav a jejich příběhů. Autorem dvou z nich (Čtvero ročních období a Praha) je bývalý dlouholetý člen, zpěvák a kytarista Petr Ostrouchov, který byl loni na podzim součástí velkolepého úspěchu alba Vladimíra Mišíka. "Obávám se, že Petr nám napsal dva největší hity. Štve mě to, ale nedá se... nic dělat," směje se s nadsázkou kapelník Jan Kalina. Poeticky hrubozrnné texty opět napsal výhradní textař kapely Tomáš Belko, kreativní ředitel známé reklamní agentury Ogilvy, který si po letech na albu zahrál i na saxofon. "Jednu pecku navíc přidal jeho syn Matěj Belko," zmiňuje Kalina mladého šikovného hudebníka, který hraje i s Davidem Kollerem, Lenko Dusilovou, či Oskarem Petrem. Skupina vznikla v roce 1990 ze studentského rocknroll bandu…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Vicoustic Flexi A50 Šedá

Grey / Polyurethane Foam / Vicoustic
6 790,- Kč
6 419,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sto zvířat – 30 let testováno na lidech a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Sto zvířat – 30 let testováno na lidech
Právě si prohlížíte...

199,- Kč