Štěpán Smetáček – Old Schooll

Štěpán Smetáček – Old Schooll
99 99 791
99,- Kč

Původní cena: 99,- Kč


Hodnocení:


Štěpán Smetáček – Old Schooll z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Štěpán Smetáček – Old Schooll .

Detailní informace

Štěpán Smetáček je český rockový bubeník. Hrál nebo hraje smnoha skupinami a projekty. Pochází z muzikantské rodiny. Jeho děd byl světové proslulý dirigent Dr.Václav Smetáček, otec Pavel Smetáček významná osobnost českého jazzového traditionalu, matka muzikoložka. Štěpán Smetáček vydává již osmé sólové album s názvem "Old Schooll", které slibuje zatím nejrockovější zářez v jeho sólových nahrávkách. Novinka je z větší části instrumentální, ve skladbách doplněných o vokály hostuje Fany Stehlík, Filip Šubr nebo Oto Klempíř. Ten přispěl kromě básní...ků Josefa Bigu Vondrušky a Zdeňka Hornera zároveň i textařsky. Štěpán Smetáček má kromě bicích na svědomí i kytarové party a výjimečně uslyšíme i jeho vokál. Na nahrávce dále spolupracovali např. Josef Bursa, který obstaral podstatnou část basových linek, Ivo Bohuslávek (kytarista již zaniklé skupiny Řetěz, kde Smetáček účinkoval v letech 1987-9), producent, kytarista a skladatel Miroslav Chyška nebo zakladatel skupiny ženTOUR Jan Černý a další.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Štěpán Smetáček – Old Schooll a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Štěpán Smetáček – Old Schooll
Právě si prohlížíte...

99,- Kč