Saša Večtomov – Martinů, Roussel: Skladby pro violoncello a orchestr

Saša Večtomov – Martinů, Roussel: Skladby pro violoncello a orchestr
69 69 1337
69,- Kč

Původní cena: 69,- Kč


Hodnocení:


Saša Večtomov – Martinů, Roussel: Skladby pro violoncello a orchestr z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Saša Večtomov – Martinů, Roussel: Skladby pro violoncello a orchestr .

Detailní informace

Z komentáře Iši Popelky k původnímu LP albu 1 10 2084 "Martinů, Roussel: Skladby pro violoncello a orchestr" vydanému v Supraphonu v roce 1977 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: ...Martinů se nestal Rousselovým žákem ve vlastním smyslu toho slova. Francouzský mistr zřejmě záhy rozpoznal, že jeho mladý český kolega se nemusí učit řemeslu, že spíš potřebuje vymanit se z nejistot a pochybností, do nichž jej uvrhly první překotné měsíce pařížského pobytu. Roussel podle toho i jednal:"...Ponechával mi čas, abych přemýšlel a sám se vyvíjel...", b...ilancoval Martinů po letech rousselovský "školní" rok 1923-24. A tak se na této desce spíš než učitel a žák setkávají dva kolegové a přátelé. SAŚA VEČtOMOV (1930), sólista tohoto snímku, je zasvěcený interpret rozsáhlého violoncellového díla Martinů, komorního i koncertního. Pracoval a pracuje na "svém" Martinů po léta, a protože systematické úsilí a martinůovský interpretační styl je dosud spíše výjimkou než pravidlem, stávají se Večtomovovy…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Saša Večtomov – Martinů, Roussel: Skladby pro violoncello a orchestr a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Saša Večtomov – Martinů, Roussel: Skladby pro violoncello a orchestr
Právě si prohlížíte...

69,- Kč