Saša Niklíčková – Zmačkaná žena

Saša Niklíčková – Zmačkaná žena
199 199 1470
199,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


Saša Niklíčková – Zmačkaná žena z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Saša Niklíčková – Zmačkaná žena .

Detailní informace

Druhé album písničkářky Saši Niklíčkové Zmačkaná žena nabízí třináct nových písní. Jejich obsahem jsou všední ženské radosti a strasti, protože - jak sama autorka říká - psát se má o tom, co člověk dobře zná. A tak jedině Saša Niklíčková pozornému posluchači prozradí, kam kráčí zmačkaná žena, jaké to je mít v každém přístavu jednoho námořníka, a hlavně jak se obléká hudba, aby v šatníku nechyběla sukně z klarinetů, ukulele k pasu, zvony na nohy, a co se hodí do deště či mrholení. Na rozdíl od debutu, který v živé nahrávce jen s akordeonem zachy...til písně pro kabaretní představení, je druhá, ve studiu natočená deska zvukově mnohem bohatší. Kromě akordeonu se Saša Niklíčková doprovází i na klávesy a uke-banjo, pozvaní hosté se pak přidávají s kontrabasem, tubou, perkusemi, mandolínou nebo ukulelí. Album nahrál Alex Švamberk, mastering vznikl u Ondřeje Ježka ve studiu Jámor. Obal s využitím fotografií Vlastimila Breta navrhl Ondřej Pfeiffer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Saša Niklíčková – Zmačkaná žena a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Saša Niklíčková – Zmačkaná žena
Právě si prohlížíte...

199,- Kč