Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Různí interpreti – Zlatá kniha audio rozprávok na dobrú noc CD

Různí interpreti – Zlatá kniha audio rozprávok na dobrú noc CD

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Různí interpreti – Zlatá kniha audio rozprávok na dobrú noc CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Zlatá kniha audio rozprávok na dobrú noc CD .

Detailní informace

Tato jedinečná a oblíbená audiokniha pohádek na 3 CD obsahuje pohádky jako Snehová kráľovná, Statočný cínový vojačik, Záhradník a páni, Hlúpy Jano, Hrášky, Pero a kalamár, O veternom kráľovi, Kráľ času, Zlatí bratkovia, Jeleň Zlatoparohý, O chudobnom mlynárovi, které skrývají neobyčejnou krásu, co okouzlí i dnešní děti. Pohádky namluvili renomovaní umělci jako Július Pántik, Ladislav Chudík, Emília Vášáryová, Karol Machata, Dušan Jamrich, Gustáv Valach, či Mária Prechovská. Se smělými a statečnými hrdiny vstoupíte do míst, kde i obyčejné věci m...ají zázračnou moc a poznáte příběhy, ve kterých láska, statečnost a moudrost zvítězí nad nenávistí, zbabělostí a hloupostí. Díky této audioknize budou moci Vaše ratolesti prožívat fantastické příběhy spolu s jejich hrdiny, bojovat s draky, odklínat zámky, rozpoznávat dobro a zlo, znovu a znovu se těšit na kouzelný svět svých pohádkových hrdinů. I proto by tato audiokniha neměla určitě chybět v žádné rodině.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Zlatá kniha audio rozprávok na dobrú noc CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Zlatá kniha audio rozprávok na dobrú noc CD
Právě si prohlížíte...

409,- Kč