Různí interpreti – V romantickém duchu

Různí interpreti – V romantickém duchu
69 69 1005
69,- Kč

Původní cena: 69,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – V romantickém duchu z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – V romantickém duchu .

Detailní informace

Z komentáře k původnímu LP albu 1 16 1598 V romantickém duchu vydanému Supraphonem v roce 1974 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Hudba romantických smyčců, to je hudba plná vzletu a náhlého propadání se. Má své zákony, stejně jako vzdušné víry, je stejně jemná a lehounká jako vánek, který se náhle vynoří a hned zase tiše zmizí. Melodie této hudby jsou důstojné a krásné, skotačivé a hravé. A hudba dovede těchto vlastností jaksepatří využít, spoutává svého posluchače, zachytí ho jako vzdušný vír. Může to být píseň, může se zrodit v partituře... muzikálu, může posluchače nadchnout jako hudba filmová, často je napsána jako skladba z oblasti hudby vážné. Jejím tvůrcem ovšem není jen hudební skladatel. Důležitá je práce aranžéra, dirigent s celým orchestrem, hudební režisér i celá technika nahrávacího studia. Také na této gramofonové desce se spojilo úsilí všech tvůrců...Orchestr Studio Brno pracuje v této oblasti už téměř pětadvacet let, a jeho spolupracovníci - skladatelé, aranžéři,…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – V romantickém duchu a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – V romantickém duchu
Právě si prohlížíte...

69,- Kč