Různí interpreti – Tajný agent Jack T. DVD

Různí interpreti – Tajný agent Jack T. DVD
119 109 1383
119,- Kč

Původní cena: 109,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Tajný agent Jack T. DVD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Tajný agent Jack T. DVD .

Detailní informace

Pod zemí bohatství a krásy se skrývá tajemství, které může zabít miliony. Utajení nikdy nebylo tak hluboké.
Poprvé s českým dabingem Jack Taggart, agent Úřadu pro životní prostředí, přilétá do malého městečka v Apalačských horách, aby vyšetřil podezření, o zamoření toxickými odpady, které tu ilegálně v šachtách opuštěných dolů skladuje bezohledný boháč Orin Hanner. Maskován jako "tesař", který za peníze kostela provádí menší opravy u chudých lidí, začne Jack nenápadný průzkum. Opatrně se vyptává a tajně odebírá vzorky vody. Seznámí se neje...n s Hannerovými muži, kteří se ho pod vedením Orina mladšího marně pokouší zlikvidovat, ale také s místní "vyvrhelkou", sympatickou včelařkou Sarah Kelloggovou. Jejich pomalé sbližování sice překazí její nepříjemný psychopatický bratr Earl, jenž je příčinou všech životních těžkostí, kterými Sarah musela projít. Když vyjde najevo Jackova skutečná totožnost a není třeba jednat v utajení, pustí se Jack do pátrání s pomocí několika starousedlíků,…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Tajný agent Jack T. DVD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Tajný agent Jack T. DVD
Právě si prohlížíte...

119,- Kč