Různí interpreti – Rudí baviči aneb Soudruzi, dejte se na odchod!

Různí interpreti – Rudí baviči aneb Soudruzi, dejte se na odchod!
69 69 1582
69,- Kč

Původní cena: 69,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Rudí baviči aneb Soudruzi, dejte se na odchod! z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Rudí baviči aneb Soudruzi, dejte se na odchod! .

Detailní informace

Výběr komunistických projevů a písní, které se s odstupem času stávají komickými výstupy
Sestřih zvukových záznamů charakteristických pro období předcházející převratu v roce 1989 navazuje na vydání kompletu Rudí baviči aneb soudruzi ve vlastní šťávě z roku 2009. Pracovník archivu Českého rozhlasu Miloslav Turek objevil nyní řadu zapomenutých projevů našich tehdejších politiků. V konfrontaci času se jejich nabubřelá chvástání stávají komickými výstupy. Nalezneme zde např. projev Klementa Gottwalda, který v únoru 1948 tvrdí rolníkům, že kom...unisté nebudou zakládat zemědělská družstva, a radí hnát "svinským krokem" každého, kdo tvrdí opak. Nenávistné projevy k maršálu Titovi střídá po letech vlídná oslava Jugoslávie, tirádu nad měnovou reformou následuje vysvětlení masáže vemene a celek završí Jiřina Švorcová s kritikou "vulgární skepse" inteligence v roce 1968. Projevy doprovázejí dobové budovatelské písně, některé dosud nikdy nevydané, zpívané amatérskými mládežnickými sbory, a krátká…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Rudí baviči aneb Soudruzi, dejte se na odchod! a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Rudí baviči aneb Soudruzi, dejte se na odchod!
Právě si prohlížíte...

69,- Kč