Různí interpreti – Rok bez Magora CD+DVD

Různí interpreti – Rok bez Magora CD+DVD
309 309 1563
309,- Kč

Původní cena: 309,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Rok bez Magora CD+DVD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Rok bez Magora CD+DVD .

Detailní informace

Film mapuje kaleidoskop životních příběhů Ivana Martina Jirouse, českého básníka, publicisty a výtvarného kritika, který je znám především díky spolupráci s nezávislou rockovou skupinou Plastic People of the Universe. V době normalizace byl za své politické názory pětkrát vězněn. V dokumentu zaznívají ukázky z Magorova básnického díla jakožto i jeho politické a životní názory. Defilé významných osobností, kamarádů a Magorových partnerek z období disentu a následně v letech svobody (například: Dáša Vokatá, František Čuňas Stárek, Dana Němcová s ...rodinou, Petruška Šustrová, Karel Schwarzenberg, Jiřina Šiklová, Eugen Brikcius, Vladimír Lábus Drápal, Vratislav Brabenec a členové PPU, Václav Malý, Petr Placák, Andrej Krob, František Rudl, Ladislav Heryán, Jaroslav Erik Frič, John Bok, Ida Saudková) doplňují přátelé z Košic, Bratislavy a mnoho dalších. Délka 120 minut, oproti filmu DVD navíc obsahuje řadu bonusů a fotografií, digipack a booklet jsou sestaveny z obrazů Davida Němce, průvodní…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Rok bez Magora CD+DVD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Rok bez Magora CD+DVD
Právě si prohlížíte...

309,- Kč