Různí interpreti – Kmotr kolekce 1.-3. edice k 50. výročí UHD

Různí interpreti – Kmotr kolekce 1.-3. edice k 50. výročí UHD
2 599 2 599 571
2 599,- Kč

Původní cena: 2 599,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Kmotr kolekce 1.-3. edice k 50. výročí UHD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Kmotr kolekce 1.-3. edice k 50. výročí UHD .

Detailní informace

Komplet obsahuje 3x UHD disky
Podle bestselleru Maria Puza byla natočena sága rodiny Corleone s názvem Kmotr. Právem jsou tyto filmy označovány za milníky kinematografie a podmanily si fanoušky napříč generacemi. Kolekce obsahuje všechny tři filmy v remasterované kvalitě restaurované ve 4K UHD s HDR-10 a Dolby Vision, nechybí Oscarem za Nejlepší film oceněné filmy Kmotr a Kmotr II spolu se završením trilogie filmem Kmotr Coda: Smrt Michaela Corleona. Jako bonus je součástí kolekce film Kmotr III v kinoverzi a verzi z roku 1991 a také bonus...ový Blu-ray s novým i původním obsahem.
Kmotr
Remasterováno a restaurováno Držitel 3 Oscarů® včetně Nejlepší film (1972) Žádný film nezměnil Hollywood tak jako Kmotr. Kasovní trhák, natočený podle knižního bestselleru Maria Puza, je stále filmovým dílem, které má silný kinematografický odkaz. V hlavní roli Marlon Brando, oceněný za svůj výkon Oscarem®, jako patriarcha rodiny Corleone v prvním díle třídílné ságy, líčící vzestup a blížící se pád…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Kmotr kolekce 1.-3. edice k 50. výročí UHD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Kmotr kolekce 1.-3. edice k 50. výročí UHD
Právě si prohlížíte...

2599,- Kč