Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Různí interpreti – Jeho fotr, to je lotr! DVD

Různí interpreti – Jeho fotr, to je lotr! DVD

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Různí interpreti – Jeho fotr, to je lotr! DVD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Jeho fotr, to je lotr! DVD .

Detailní informace

Greg a Pam se chtějí vzít. Než k této události dojde, je vhodné seznámit rodiče obou snoubenců. K tomu se perfektně hodí společný víkend na ostrůvku rodičů Grega na Floridě. A tak Greg a Pam odlétají k rodičům Pam, aby je vyzvedli a společně pak odletěli k Jebalovým (rodina Grega). Jenže u Byrnesových je vše jinak. Otec Pam, Jack, se oběma snoubencům předvede s jeho novou hračkou - autobusem předělaným na luxusní karavan. Právě v tomto karavanu jsou Byrnesovi rozhodnuti dojet k Jebalovým. Jack tvrdí, že pro malého vnoučka Jacka bude cesta mnohe...m příjemnější. Jack a Dina Byrnesovi se totiž starají o dítě Pameliny sestry. A protože snoubenci nechtějí vyvolat zlou krev už dopředu, svolí. Za Jebalovými se jede autobusem. Když dorazí k Jebalovým, seznámení je pro Byrnesové poněkud zvláštní. Právník Bernie Jebal se věnuje kariéře a Rozalin Jebalová údajně učí jógu. Byrnesovi netuší, že Bernie se nikdy právnické kariéře nevěnoval a že Rozalin je ve skutečnosti sexuoložkou se zaměřením na…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Jeho fotr, to je lotr! DVD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Jeho fotr, to je lotr! DVD
Právě si prohlížíte...

109,- Kč