Různí interpreti – Jan Steklík. Grafické partitury CD

Různí interpreti – Jan Steklík. Grafické partitury CD
269 269 1307
269,- Kč

Původní cena: 269,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Jan Steklík. Grafické partitury CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Jan Steklík. Grafické partitury CD .

Detailní informace

Jan Steklík (narozen 5. 6. 1938 v Ústí nad Orlicí), solitér, spoluzakladatel (společně s Karlem Neprašem) legendární Křižovnické školy čistého humoru bez vtipu. Poetik informelu, autor křehkých kresebných kompozic, koláží a asambláží a výtvarných deníků, které jsou intimními záznamy všednodenních aktů či různých s nimi spjatých poetických představ a prožitků. Grafické partitury představují jen nepatrný výsek jeho rozsáhlého díla plného jemného humoru, ironie a vytříbeného rukopisu. Jsou prostě úžasné. Proto se zrodil nápad zhudebnit tyto partit...ury různými hudebníky a vznikla pestrá koláž hudby stejně avantgardní a nespoutané, jako je Steklíkova tvorba. Těchto radovánek se v různý čas a na různých místech účastnili: Mikoláš Chadima - tenor saxofon, Michal Hrubý - tenor saxofon, Jan Grunt - tenor saxofon, Petr Tichý - kontrabas, Adriana Voráčková - violoncello, Zsolt Sőrés - elektronika, pětistrunná viola, Anna Romanovská - housle, kotó, Vlastislav Matoušek - bezpražcová baskytara, Jan…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Jan Steklík. Grafické partitury CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Jan Steklík. Grafické partitury CD
Právě si prohlížíte...

269,- Kč