Různí interpreti – Havelka: Skladby pro bicí

Různí interpreti – Havelka: Skladby pro bicí
99 99 419
99,- Kč

Původní cena: 99,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Havelka: Skladby pro bicí z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Havelka: Skladby pro bicí .

Detailní informace

Z komentáře Petra Vebra k původnímu CD albu 81 1429-2 131 "Svatopluk Havelka Skladby pro bicí" vydanému v roce 1995 v Pantonu a nyní vycházejícímu v Supraphonu pouze v rámci digitálního prodeje:
U SVATOPLUKA HAVELKY (*2.5.1925) partitury k filmové hudbě vždy převažovaly nad menším množstvím kompozic koncertantních, jimiž však dával české hudbě výrazné tvůrčí impulzy. Havelka má velký smysl pro barvu zvuku, dokáže transformovat dramatičnost do abstraktních symfonických struktur a minulé metaforicky přibližuje současné době. Jeho 1. symfonie..., Nonet, Heptameron, Che Guevara, Pěna či kantáta Chvála světla byly orientovány k obecnějším filozofickým reflexím. Jedním z nejznámějších děl se pak stala apokalyptická symfonická fantazie Hommage a Hieronymus Bosch. Před více než patnácti lety však umělec nalezl cestu k autoritě Bible a to již trvale ovlivnilo jeho další dílo. Křesťanská východiska se plně projevují v oratoriu reflektujícím upálení Husova následníka Jeronýma Pražského a ve…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Havelka: Skladby pro bicí a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Havelka: Skladby pro bicí
Právě si prohlížíte...

99,- Kč