Různí interpreti – Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny DVD

Různí interpreti – Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny DVD
219 219 1002
219,- Kč

Původní cena: 219,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny DVD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny DVD .

Detailní informace

Na konci prvního filmu KOKUSA (Kouzelnícký kongres USA) zajme s pomocí Mloka Scamandera (Eddie Redmayne) mocného černokněžníka Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp). Grindelwald ale splnil svou hrozbu, že uteče z vazby, a začal shromažďovat své stoupence, z nichž většina vůbec nic netušila o jeho skutečných cílech: připravit vládu čistokrevných čarodějů nad všemi nemagickými bytostmi. Ve snaze zmařit Grindelwaldovy plány, Albus Brumbál (Jude Law) získá svého bývalého studenta Mloka Scamandera, který souhlasí s tím, že pomůže, aniž by si uvědomova...l, jakému nebezpečí se tím vystavuje. Bitevní linie jsou vytyčeny a ve stále více znesvářeném světě čarodějů je podrobena zkoušce láska a loajalita, dokonce i mezi nejvěrnějšími přáteli a rodinou.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny DVD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny DVD
Právě si prohlížíte...

219,- Kč