Různí interpreti – Ententýky - říkadla, hádanky a rozpočítadla pro nejmenší

Různí interpreti – Ententýky - říkadla, hádanky a rozpočítadla pro nejmenší
69 69 82
69,- Kč

Původní cena: 69,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Ententýky - říkadla, hádanky a rozpočítadla pro nejmenší z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Ententýky - říkadla, hádanky a rozpočítadla pro nejmenší .

Detailní informace

Říkadla, hádanky, písničky a pohádky pro děti Hrají, vyprávějí a zpívají Taťána Medvecká, Alfréd Strejček a Pavel Jurkovič Malé děti rády poslouchají pohádky, milují říkadla, básničky, rozpočítadla a zvláště pak písničky. To všechno přirozeně a zábavně rozvíjí jejich schopnosti komunikace, vnímání a užívání řeči. Na našem CD a MC naleznou rodiče i učitelé ideální pomůcku, která žertovně a vtipně kombinuje mluvenou i zpívanou poezii pro děti, klasiků Josefa Václava Sládka, Františka Halase, Františka Hrubína, Jaroslava Seiferta, s díly soudobých... umělců, Jiřího Žáčka a Jana Vodňanského. Jednoduché písničky a básničky střídají pohádky Václava Čtvrtka, Josefa Čapka a hádanky Věry Provazníkové. V humorném sledu, doprovázeni vlastní hrou na desatero nástrojů, vše s chutí a nápaditě vyprávějí, recitují a zpívají Taťána Medvecká, Alfréd Strejček a Pavel Jurkovič.
Zábavné pásmo, které děti nejen pobaví, ale naučí je řadě nových písniček, básniček a pohádek

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Ententýky - říkadla, hádanky a rozpočítadla pro nejmenší a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Ententýky - říkadla, hádanky a rozpočítadla pro nejmenší
Právě si prohlížíte...

69,- Kč