Různí interpreti – Děčínská kotva Supraphon 1

Různí interpreti – Děčínská kotva Supraphon 1
99 99 2030
99,- Kč

Původní cena: 99,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Děčínská kotva Supraphon 1 z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Děčínská kotva Supraphon 1 .

Detailní informace

Písničky z festivalu Děčínská kotva vydával od prvního ročníku festivalu (1968) nejprve Supraphon, poté se přidal i Panton. Skladby, které na Děčínské kotvě zazněly či dokonce tento festival vyhrály a byly vydány na gramofonových deskách, shromažďujeme a postupně vydáváme v maximálně kompletních kompilacích. Tento výběr obsahuje chronologicky seřazené písně z Děčínské kotvy a souvisejících nosičů (včetně písní z B stran těchto nosičů), které vydal v letech 1968 - 1971 Supraphon. Píseň Mý druhý já (Old Yellow Line) bohužel nebyla autorizovaná a ...proto na titulu chybí.
Komentář k jednomu z prvních singlů Supraphonu se snímky, které zazněly na festivalu Děčínská kotva: Písničkové soutěže již mají u nás bohatou tradici. Založila ji akce Hledáme písničku pro všední den, uspořádaná pražským Kruhem jazzové a moderní taneční hudby (v rámci ZK Supraphonu) poprvé v roce 1957 a pak ještě čtyřikráte opakovaná. Přinesla celou řadu hezkých písniček, z nichž připomínám alespoň Dva modré balónky,…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Děčínská kotva Supraphon 1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Děčínská kotva Supraphon 1
Právě si prohlížíte...

99,- Kč