Různí interpreti – Čtvrtek: To nejlepší pro nejmenší CD

Různí interpreti – Čtvrtek: To nejlepší pro nejmenší CD
219 219 407
219,- Kč

Původní cena: 219,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Čtvrtek: To nejlepší pro nejmenší CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Čtvrtek: To nejlepší pro nejmenší CD .

Detailní informace

V letošním roce slavíme dvojí výročí (1911-1976), spojené se jménem jednoho z nejslavnějších českých pohádkářů, Václava Čtvrtka. K této příležitosti chystá zvláštní oslavy Jičín - město pohádky. Také Supraphon se připojuje přehlídkou vybraných kapitol z těch nejoblíbenějších Čtvrtkových pohádek. Název i výběr koresponduje se stejnojmennou knihou, vydávanou nakladatelstvím Albatros. V interpretaci proslulých mistrů děti uslyší nejen pohádky o hrdinech, které důvěrně znají z Večerníčků (o Rumcajsovi, víle Amálce, makové panence, Křemílku a Vochom...ůrkovi, vodníku Čepečkovi, formanu Šejtročkovi), ale uslyší i méně známé, přitom nesmírně půvabné vyprávění o kocourku Damiánovi a bitevní kočce Pitipačce a navíc - jak to bylo, když ševci zvedli vojnu pro červenousukni.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Čtvrtek: To nejlepší pro nejmenší CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Čtvrtek: To nejlepší pro nejmenší CD
Právě si prohlížíte...

219,- Kč