Různí interpreti – Česká komorní hudba

Různí interpreti – Česká komorní hudba
99 99 1565
99,- Kč

Původní cena: 99,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Česká komorní hudba z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Česká komorní hudba .

Detailní informace

Z komentáře Evy Pensdorfové k původnímu LP albu 8111 0299 "Česká komorní hudba (Ceremunga, Páleníček, Schreiber, Boháč)" vydanému v roce 1982 v Pantonu a nyní vycházejícímu v Supraphonu poprvé digitálně: Vydavatelství Panton vybralo pro novou desku z české současné tvorby skladby povýtce oddechové, psané buď pouze pro komorní soubor nebo zpěv a komorní ansámbl. Vznikly převážně koncem sedmdesátých let.
JOSEF CEREMUGA (nar.1930) psal svá Tři Capriccia pro hoboj, klarinet a fagot v r. 1979 na požádání Pražského dechového tria (Ludmila Ježkov...á, Milan Etlík, Miloslav Masier). Skladba vznikla ve chvílích oddechu mezi Houslovým koncertem a baletem Princezna se zlatou hvězdou na čele: tři rozmarné nálady, které zaujmou svěží invencí, kontrastností i spádem. Autor, který se nevyhýbá velkým formám...měl v této miniatuře šťastnou ruku a není divu, že skladba zaznamenala už na sedmdesát provedení, a to doma, na koncertech-besedách, ale i v zahraničí - v Polsku, Rumunsku, Bulharsku i na Kubě.…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Česká komorní hudba a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Česká komorní hudba
Právě si prohlížíte...

99,- Kč