Různí interpreti – Boeing 747 v ohrožení DVD

Různí interpreti – Boeing 747 v ohrožení DVD
109 109 1143
109,- Kč

Původní cena: 109,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Boeing 747 v ohrožení DVD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Boeing 747 v ohrožení DVD .

Detailní informace

Pět mil nad zemí se elitní tým šesti mužů musí dostat do letadla, aby zachránili 400 lidských životů na palubě... a 40 milionů dole na zemi.
Poprvé s českým dabingem
Hledáte vzrušení? Udělali jste správné rozhodnutí! Stejně jako producent Joel Silver, který rozšířil dlouhou řadu svých hitů, když nechal debutovat Stuarta Bairda, střihače Silverovy Smrtící zbraně a dalších akčních spektáklů. Výsledkem je film “rychlejší než Nebezpečná rychlost a zábavnější než Operace: Zlomený šíp” (Allen Barra, Newhouse Newspapers). Na palubu tohoto pr...votřídního thrilleru nastoupili Kurt Russell, Steven Seagal, Halle Berry, John Leguizamo a další členové hrdinského týmu. Jejich úkol: dostat se za letu do uneseného boeingu 747, vyhnout se odhalení, najít a zneškodnit bombu se smrtícím nervovým plynem, který by dokázal zničit východní pobřeží Spojených států. Podniknout bleskový útok, který zneškodní teroristy a zachrání cestující, to vše bez rádiového spojení se zemí. A dřív, než stále nervóznější…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Boeing 747 v ohrožení DVD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Boeing 747 v ohrožení DVD
Právě si prohlížíte...

109,- Kč