Různí interpreti – Amundsen: Made in Norway CD-MP3 - 17% sleva

-17%
Různí interpreti – Amundsen: Made in Norway CD-MP3
349 419 2158
349,- Kč

Původní cena: 419,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Amundsen: Made in Norway CD-MP3 z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Amundsen: Made in Norway CD-MP3 .

Zlevněné zboží

Napínavý seriál o možné odvrácené tváři zbraní vyráběných pod heslem mezinárodního míru a bezpečí.
Kapitánka Oda Skarová vyslaná norskou armádou na zahraniční misi, se souhrou okolností ocitne před zásadním rozhodnutím. Jak má postupovat při podezření, že zbraně, které zabíjely v rukou iráckých teroristů, pocházejí z jejího rodného města, z továrny, která zaměstnává i její vlastní rodinu? A co všechno je třeba překonat při cestě za pravdou?
Armádní kapitánka Oda Skarová je společně s dalšími norskými vojáky a také s americkými jednotk...ami součástí mise v Iráku cvičící místní síly. Během zásahu u napadené irácké nemocnice objeví, že zbraně, které útočníci použili, byly pravděpodobně vyrobeny v norském závodě Nammo v Raufossu, jejím rodném městě. Když se při následujícím výjezdu ocitne v utajovaném zbrojním skladu, je blízko fatálnímu odhalení. Se svou jednotkou se však stane cílem útoku, při němž jeden z vojáků přijde o život. Ona sama je, společně s vážně zraněným poručíkem…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Amundsen: Made in Norway CD-MP3 a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Amundsen: Made in Norway CD-MP3
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

349,- Kč