Různí interpreti – Album pohádek "Supraphon dětem" 1-10

Různí interpreti – Album pohádek
819 819 2030
819,- Kč

Původní cena: 819,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – Album pohádek "Supraphon dětem" 1-10 z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – Album pohádek "Supraphon dětem" 1-10 .

Detailní informace

Před pěti lety začal Supraphon vydávat pro děti pohádky ze svého bohatého archivu. Úspěšná digitální řada (původně zamýšlená jako miniserie) Album pohádek "Supraphon dětem" se rozrostla nakonec na 20 dílů. Jednotlivé tituly obsahovaly pohádky vyprávěné i dramatizované, pohádky v exceletní interpretaci herců a hereček jako např. Růžena Nasková, Karel Höger, Václav Voska, Ladislav Pešek, Jan Werich, Vlastimil Brodský,
Stella Zázvorková, František Filipovský, Petr Haničinec, Josef Kemr, Euard Cupák, Miloš Kirschner, Helena Štáchová, Viktor Pr...eiss, Luděk Munzar, Jana Hlaváčová, Jaromír Hanzlík, Daniela Kolářová a mnoho dalších.
Pro ty naše zákazníky, kteří by chtěli mít pohádková alba hezky pohromadě, nabízíme nyní dva komplety těchto archivních pokladů: v prvním kompletu jsou tituly s pořadovým číslem 1 - 10., v druhém kompletu jsou pak tituly s pořadovým číslem 11.-20. Cena kompletů je výhodou!

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – Album pohádek "Supraphon dětem" 1-10 a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – Album pohádek "Supraphon dětem" 1-10
Právě si prohlížíte...

819,- Kč