Různí interpreti – 100 nejznámějších dětských písniček CD

Různí interpreti – 100 nejznámějších dětských písniček CD
329 329 2232
329,- Kč

Původní cena: 329,- Kč


Hodnocení:


Různí interpreti – 100 nejznámějších dětských písniček CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Různí interpreti – 100 nejznámějších dětských písniček CD .

Detailní informace

České národní písničky, popěvky, ukolébavky a koledy v hudebním provedení přístupném nejširšímu okruhu posluchačů. Z nejlepších tradic "zpívánek" pro nejmenší vychází naše hudební kompilace. Ocení ji především rodiče a prarodiče. Skladby jsou seřazeny podle abecedy, což umožňuje snadnou orientaci. Navíc nosič obsahuje všechny texty písní v podobě datové stopy, takže není problém si je společně zazpívat. Přívětivé hudební aranžmá, kvalitní produkce a pěvecká přirozenost spojuje stovku nahrávek v interpretaci známých českých zpěvaček, hereček a d...ětí. V jednoduchosti je síla a u lidových písniček pro malé posluchače to platí dvojnásob. Dvojalbum "100 nejznámějších dětských písniček" vzniklo pro zákazníky, kteří požadují snímky adekvátní umělecké úrovně, jež jsou zároveň srozumitelné a vhodné pro každého.
Velký zpěvník nejznámějších dětských písniček pro každou rodinu!

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Různí interpreti – 100 nejznámějších dětských písniček CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Různí interpreti – 100 nejznámějších dětských písniček CD
Právě si prohlížíte...

329,- Kč