Robert Plant – Live At David Lynch's Festival of Disruption DVD

Robert Plant – Live At David Lynch's Festival of Disruption DVD
299 299 476
299,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Robert Plant – Live At David Lynch's Festival of Disruption DVD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Robert Plant – Live At David Lynch's Festival of Disruption DVD .

Detailní informace

Na 9. února je ohlášeno vydání živého DVD Robert Plant & The Sensational Space Shifters Live At David Lynch’s Festival Of Disruption se záznamem koncertní benefice pro Nadaci Davida Lynche, která se uskutečnila loni v říjnu v Los Angeles v sále Hotelu Ace. Na konto nadace půjde i výtěžek z prodejů DVD a v únoru se na podporu této novinky uskuteční i třítýdenní turné, žel, pouze v Severní Americe.
Repertoár obsahuje šest skladeb, pět dalších spojují dvě „medleys“. Předělávkami klasických čísel Led Zeppelin jsou Black Dog, Babe, I’m Gonna Le...ave You, Going To California a Whole Lotta Love, bluesové standardy zastupuje Hoochie Coochie Man od Willieho Dixona, kterou poprvé nahrál Muddy Waters v roce 1954 a od té doby plejáda dalších včetně Michala Prokopa a Framus Five.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Robert Plant – Live At David Lynch's Festival of Disruption DVD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Robert Plant – Live At David Lynch's Festival of Disruption DVD
Právě si prohlížíte...

299,- Kč