Prince – Sign o' the Times CD

Prince – Sign o' the Times CD
489 489 1406
489,- Kč

Původní cena: 489,- Kč


Hodnocení:


Prince – Sign o' the Times CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Prince – Sign o' the Times CD .

Detailní informace

Prince patří k výrazným postavám světové pop music. Mnohokrát byl nominován na cenu Grammy, hned sedmkrát ji obdržel. V roce 2004 byl přijat do rock'n'rollové síně slávy. Je považován za jednoho z nejpracovitějších a nejproduktivnějších hudebníků posledních desetiletí.
Sign o' the Times je deváté studiové album hudebníka, multiinstrumentalisty, zpěváka a producenta Prince. Poprvé bylo vydáno jako dvojalbum v roce 1987 a je to jeho první album po rozpuštění doprovodné skupiny Revolution. Písně jsou inspirovány širokou paletou stylů jako fun...k, soul, psychedelický pop, electro a rock. Současná bohatá reedice obsahuje všechen zvukový materiál, který Prince oficiálně vydal v roce 1987, kompletní záznam jeho vystoupení v holandském Uttrechtu z 20. června 1987, silvestrovské benefiční vystoupení v Paisley Parku z roku 1987, což bylo jeho poslední vystoupení z turné k tomuto albu a současně jeho jediná pódiová spolupráce s Milesem Davisem, a mnoho dalšího exkluzivního materiálu. Reedice je…

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Prince – Sign o' the Times CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Prince – Sign o' the Times CD
Právě si prohlížíte...

489,- Kč