Priessnitz – Beztíže CD

Priessnitz – Beztíže CD
369 369 1728
369,- Kč

Původní cena: 369,- Kč


Hodnocení:


Priessnitz – Beztíže CD z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Priessnitz – Beztíže CD .

Detailní informace

Skupině Priessnitz se v loňském roce podařil skutečně domácí comeback roku ve velkém stylu!
Legendární rockeři z Jeseníků vydali po dlouhých 10 letech skvělé - a jak posluchači, tak i hudební kritikou nadšeně přijaté - nové album Beztíže. To se ihned po vydání dostalo až na 1. místo albové hitparády a až do konce roku 2016 patřilo k nejprodávanějším titulům. Následovalo zcela vyprodané koncertní turné, včetně tří pražských koncertů v Paláci Akropolis a Café V lese a hned několik významných ocenění v hudebních anketách za album roku. Mimo j...iné se Priessnitz za Beztíže objevili v nominacích Ceny Apollo a získali dvě nominace na výroční Ceny Anděl 2016. Samotné album pak vyšlo ve speciální limitované CD edici, navržené grafickým studiem Laboratoř, konkrétně významnými designery Petrem Babákem a Matějem Hanauerem. A jelikož se jednalo o limitovanou sérii, která je již vyprodána, vychází nyní album Beztíže v nové verzi a to jako CD v digipaku s novou grafikou, doplněné o vložený plakát.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Priessnitz – Beztíže CD a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Priessnitz – Beztíže CD
Právě si prohlížíte...

369,- Kč