Pilot – MEZI NÁMA

Pilot – MEZI NÁMA
99 99 1413
99,- Kč

Původní cena: 99,- Kč


Hodnocení:


Pilot – MEZI NÁMA z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

SupraphonlineZískejte tento produkt se slevou z obchodu Supraphonline a budete spokojení s dodaným Pilot – MEZI NÁMA .

Detailní informace

Mladá talentovaná skupina Pilot navazuje na předchozí pozitivně přijaté písně Éterická, Za sebou, rádiově úspěšnou skladbu BĚŽ nebo bilanční singl Horší už to nebude. Doposud si tahle čtyřčlenná parta už stihla vyzkoušet hlavní pódia festivalů Majáles či Sázavafest a předskakovat takovým jménům domácí popmusic jako Lucie nebo Chinaski.
Nyní Pilot přichází s dlouho očekávaným EP nazvaným MEZI NÁMA, které uvedl již vydaný singl s videoklipem DOSPĚLÍ. Celkem osm skladeb tak završuje symbolickou první etapu působení skupiny. Na repertoáru se p...odílela řada známých jmen jako například Lukáš Chromek, Tomáš Konůpka (Mydy Rabycad, 7krát3), Nero Scartch (Mydy Rabycad) a Ondřej Žatkuliak (Rooftop Studio). Výčet producentů naznačuje, že se zvedá hodně čerstvý vítr, který má ambice značně rozvířit domácí fresh-popovou scénu.
Po hudební stránce Pilot drží svůj originální styl plný energie, silných melodií a roztančených refrénů. Úvodní a vlastně i závěrečný singl DOSPĚLÍ najdete také na YouTube.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pilot – MEZI NÁMA a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Pilot – MEZI NÁMA
Právě si prohlížíte...

99,- Kč